Barion Pixel

Vásárlóösztönző MEGOLDÁSOK üzleteknek, webshopoknak

Neked is gondot okoz a vásárlóid ösztönzése? Mit szólnál egy olyan FOLYMATOS, és INGYENES promócióhoz, ahol a vevőid ajándékokat nyernek, ha nálad vásárolnak?

Forgalmat NÖVELÜNK!

Vásárlóösztönző promóciók

REKLÁM a vállalkozásodnak.

Azonnali AJÁNDÉKOK a legjobb vevőidnek.

Érdekelnek a részletek?

Érdekel hogyan tudod növelni a vállalkozásod forgalmát havi költségek NÉLKÜL?

Ajánlatkérés

Vállalkozók mondták...

Kellett valami újdonság, aminek a Vevők is örülnek. Az elvárásainkat felülmúlta, a cég nagyon korrekt. A változatos és igényes ajándékok a vevőinket is további vásárlásra ösztönzi, így nálunk célhoz ért a program!Köszönjük! 🙂
Jánoki Veronika – Zalakomár
Jánoki Csemege
Nagyon korrekt csapat! Vállalkozásunk marketingjéhez nagy mértékben hozzájárultak, és csak kedvező tapasztalatokról tudok beszámolni. Ajánlani tudom partnereinknek, és minden hazai kiskereskedőnek, vállalkozónak!
Lapp Edit – Kaposvár
Pamacs Állateledel boltok
Remek lehetőség kis üzleteknek, hogy ők is megköszönjék vevőik bizalmát. Aki kételkedne benne, a lehetőség valósi, ahogyan az ajándékok is. Onnan tudom, hogy a mi ajándékcsomagjainkat is meg lehetett már nyerni.
Becsei Szeréna
Magyarspájz.hu
A programot azért tartom kiváló kezdeményezésnek, mert így alacsony költséggel olyan marketing támogatást kap az üzletem, amelyet ilyen módon saját erőből nem tudnék megoldani. Ugyanakkor előnyös a vásárló számára is, mert kevés időráfordítással nyereményekhez juthat, egyszerűen csak a vásárlásait igazoló nyugták felhasználásával.
Tárkányi Gyöngyi – Kisvárda
Gólya ABC, Hármasúti ABC