Barion Pixel

NYERŐBOLTOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - VÁLLALKOZÓKNAK

 A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

 

Honlap üzemeltető:

La Belle Marketing Kft 1044 Budapest Gyertyaláng utca 3. adószám: 26504432-2-41

Honlap: www.nyeroboltok.hu, email: hello@nyeroboltok.hu, tel.: 06-30-494-8048

1./ Megállapodás tárgya:

A megállapodás a “Nyerőboltok” Programban való részvétel, mint nyugta, számla beküldő hely. Valamint az ehhez kapcsolódó a www.nyeroboltok.hu oldalon elérhető Partnerek kínált szolgáltatások igénybevételéről szól, az 1. sz. mellékletben meghatározottak szerint.

A “Nyerőboltok” Program egy havonta megújuló vásárlásösztönző program, ahol a Hazai Kisvállalkozók lehetőséget kapnak, hogy a Nyerőboltok Program vásárlásösztönző eszközeit használják a saját forgalmuk növelése céljából. A promóció részleteit a Játékszabályzat tartalmazza.

1.1/ A Promócióban részt vevő üzletek meghatározása.

A promóciókban bármilyen Magyar vállalkozás részt vehet, amennyiben regisztrál a www.nyeroboltok.hu oldalon. Helyi üzletek, szolgáltatók, Magyar tulajdonú webáruházak.

1.2/ A Nyerőboltok Program célja.

A “Nyerőboltok” (Program) célja, a kiskereskedelmi partnerei értékesítésének, valamint a fogyasztói elégedettség növelése. A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy az értékesítés növelésére irányuló eszközeit (nyereményjátékok), és ezek részvételi szabályait szabadon változtassa. A Program indulásakor a Szolgáltató meghatározott értékű vásárláshoz (5000 Ft) kötött nyereményjátékot indít. A Program és a nyereményjáték részletei megtalálhatóak a csatolt mellékletben.

2./ A Promóciókban való részvétel .

A szolgáltatás igénybevételének feltétele a Kereskedői Jelentkezés kitöltése. A Kereskedői jelentkezést követően a szolgáltató minden esetben megvizsgálja, hogy a Jelentkező Üzletben a Promóció elindítható-e. A Szolgáltató a jelentkezést visszautasíthatja!

A Promóciókban való részvétel a Kereskedői Jelentkezés jóváhagyásától határozatlan ideig tart. Ez idő alatt a vállalkozó által kiállított 5000 Ft fölötti bizonylatok részt vehetnek a havi promóciókban, és igénybe veheti a Nyerőbolt program egyéb szolgáltatásait – Hotel ajándékutalvány promóció, hirdetési felület.

Amennyiben a Partner több üzletében is szeretné regisztrálni a www.nyeroboltok.hu oldalon, úgy a szolgáltató minden üzlet esetében megvizsgálja, hogy a jelentkezés feltételei teljesíthetők-e.

A Promóciókban valórészvétel ideje alatt a Partner használhatja a „Nyerőboltok” Partner elnevezést, a promócióba regisztrált üzletein, és az üzletekben kiállított bizonylatok részt vehetnek a www.nyerőboltok.hu Promócióiban.

2.1./ Fizetés módja:

A promóciók ideje alatt a Partnernek lehetősége van a promóciókhoz kapcsolódó promóciós anyagokat megrendelni, valamit hirdetési felületet vásárolni a www.nyeroboltok.hu oldalon. A Nyerőbolt tagság, a megrendelt szóróanyagok, és szolgáltatások díját, a partner átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel egyenlítheti ki.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
 

A fizetés teljesítését követő automatikusan elektronikus állít ki a Billingo számlázóprogram segítségével, amelyet emailben juttat el a partnernek, a kereskedői jelentkezés során megadott email címére.

Fizetési Elfogadóhely webcíme: www.nyeroboltok.hu

Kereskedő által továbbított adatok megnevezése: rendelés végösszege.
 

3./ A Szolgáltató kötelezettségei és jogai

A www.nyeroboltok.hu, és a “Nyerőboltok” Program tulajdonosa a La Belle Marketing Kft. minden a programhoz tartozó szolgáltatást kizárólag a Szolgáltató értékesíthet. A Szolgáltató vállalja, hogy a programmal kapcsolatos minden információt, és marketing anyagot biztosít a Partnernek. Biztosítja a program lebonyolításához kapcsolódó összes kommunikációs anyag használatát. A Szolgáltató vállalja továbbá a www.nyeroboltok.hu oldalon meghirdetett Nyereménysorsolások minden beszerzési, adózási, jogi, adatvédelmi, fogyasztóvédelmi adminisztrációját és költségét.

4./ A Partner Kötelezettségei és jogai

A Partner vállalja a Nyereményjáték részleteinek megfelelő kommunikálását a vásárlói felé. Kiemelten fontos a vásárlók tájékoztatása arról, hogy számukra a részvétel a nyereményjátékokban egy előzetes regisztráció után elérhető (fogyasztó, és adatvédelmi okokból)! A regisztráció után a fogyasztó joga a meghatározott összeg (3000 Ft) feletti vásárlás regisztrálása. A Partner nem értékesítheti tovább a Nyereményjáték egyik elemét és szolgáltatását sem, ide értve a Programban való részvételét is. Megengedett a Partner részére bármilyen formájú pozitív tartalmú médianyilatkozat, amely a “Nyerőboltok” Programhoz köthető, amennyiben a Szolgáltató írásban erre előzetesen engedélyt adott! Nem tartozik ide a különböző helyi kiadványokban feladott hirdetés, amely a Partner üzletét, vagy az üzlet szolgáltatásait népszerűsíti. Tilos a “Nyerőboltok” Programot a megállapodás időtartama alatt bármilyen negatív színben feltüntetni. A Partnernek joga van a megállapodást felbontani (lásd: Felmondás)

Webáruházak esetében a partner köteles a “Nyerőboltok” 300×150 px méretű webmatricáját elhelyezni a regisztrált oldalain, és cél url-ként megadni a www.nyeroboltok.hu linket.

5./ Jelen szerződés határozatlan időre szól.

6./ Regisztráció

Ahhoz, hogy Ön igénybe vehesse a szolgáltatást, ki kell töltenie a www.nyeroboltok.hu oldalon található Kereskedői jelentkezést. Itt fel kell tüntetni a cégére, önmagára vonatkozó valamennyi aktuális információt. A regisztráció nem jelent automatikus szerződéskötést. A szolgáltató a megadott adatok alapján ellenőrzi, hogy van e már ugyanazon tevékenységgel foglalkozó “Nyerőbolt” az új regisztráló üzletének közelében, és ez esetben a részvételi szándékot visszautasíthatja.

7./ Felmondás

Jelen szerződés a Partner részéről, előzetes írásban történő bejelentés után bármikor indoklás nélkül felmondható. A felmondási szándékát a hello@nyeroboltok.hu email címre juttassa el. A felmondás utána a Partner üzleteiben kiállított nyugták, számlák nem vesznek részt a www.nyeroboltok.hu nyereményjátékaiban.

Amennyiben a Szolgáltató a rendelkezésre álló információk alapján úgy véli, hogy a Partner megszegi a megállapodás 4./ Partner kötelezettségei és jogaira vonatkozó pontjában foglalt bármely feltételt, abban az esetben jogosult azonnali hatállyal felbontani a megállapodást. Ebben az esetben a Partnert a koszonomabc.hu weboldalon feltüntetett partnerek, üzletek közül a Szolgáltató jogosult törölni, és a nyereményjátékból kizárni, a weboldalon ezzel kapcsolatos tájékoztatás feltüntetése mellett.

8./ Adatvédelem

A Partner a szerződés aláírását megelőzve a Szolgáltató honlapján történt regisztráció során megismerte, és elfogadta az adatkezelésről szóló nyilatkozatot.

9./ A megállapodásban nem rögzített kérdésekben a Ptk. és a vonatkozó jogszabályok az irányadóak.

1.számú Melléklet

“Nyerőboltok” Program

A “Nyerőboltok” Program a magyarországi kiskereskedők, és szolgáltatók vásárlásösztönző eszköze. A résztvevő kereskedők egységes marketing eszközökkel ösztönzik a vásárlóikat, ezzel növelve a fogyasztói elégedettséget, és bevételeiket.

A Program egy eszköz azoknak a kisvállalkozásoknak, akik fontosnak tartják a vásárlóikat. Célja, hogy a piac legkisebb szereplője számára is megfizethető, és folyamatos forgalomgenerálással járó Promóciókkal segítsük a Hazai kisvállalkozók munkáját. Fontos számunkra, hogy az egész Program egyszerűen használható, és érthető legyen mindenki számára.

Elsődleges célunk a szerződött partnereink értékesítésének a növelése.

Nyereményjáték:

Amennyiben a www.nyeroboltok.hu oldalon regisztrált vásárló meghatározott összeg felett vásárol (5000 Ft) bármelyik “Nyerőboltok” Partnernél, lehetősége van a vásárlását regisztrálni a www.nyeroboltok.hu  oldalon. Nem kell mást tennie, mint bejelentkezés után megadni a vásárlás során kapott blokk, nyugta, számla sorszámát, és megnyomni az elküld gombot. Fontos, hogy a beküldés után a következő sorsolásig a blokkot őrizze meg, mert ezzel tudja igazolni, hogy jogosult a nyeremény átvételére! A nyereményjátékkal a vállalkozó partnereinknek semmi dolga, adminisztrációja, egyéb költsége nincs.

NYERŐBOLTOK NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

  1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

A “Nyerőboltok Nyereményjáték” elnevezésű nyereményjáték (“Játék”) szervezője

La Belle Marketing Kft 1044 Budapest Gyertyaláng utca 3. adószám: 26504432-2-41

A Játék lebonyolításával összefüggő, annak végrehajtásával kapcsolatos egyes feladatokat kizárólagosan a Szervező vagy az ő megbízásából eljáró Vállalkozó jogosult ellátni.

  1. A JÁTÉKBAN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

2.1 A Játékban kizárólag magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel, valamint a magyar hatóságok által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, 18. életévét betöltött magyar állampolgár, a 2.11 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, cselekvőképes természetes személy (“Játékos”) vehet részt.

2.1.1.

– a „Nyerőboltok” programban résztvevő üzletekben, webáruházakban vásárol,

– regisztrálja magát, a www.nyeroboltok.hu oldalon (“Weboldal”), melynek során megadja a következő valós adatait: teljes név, lakcím, telefonszám, e-mail cím (“Vásárlói regisztráció), és ezáltal jogosulttá válik a „Nyerőboltok program” kedvezményeire és a nyereményjátékban való részvételre,

– alkalmanként 5.000.- Ft érték felett vásárol bármelyik „Nyerőboltok” Partner üzletben, ezt a vásárlását regisztrálja a www.nyeroboltok.hu oldalon, ahol megadja a vásárlás tényét igazoló bizonylat sorszámát.

2.1.2. a Játékban való részvételével, illetve a Regisztrációval egyidejűleg elfogadja a jelen játékszabályzatban (“Játékszabályzat”) leírt valamennyi feltételt. (a továbbiakban együtt: “Pályázat”).

2.2 A Játékos a nyertesekről a www.nyeroboltok.hu oldalon értesül.

2.3 Egy Játékos a Játék időtartama alatt kizárólag egyszer jogosult regisztrálni magát a Weboldalon. Egy Játékos a Játék időtartama alatt korlátlan számú Pályázat beküldésére jogosult, azaz korlátlan számú vásárlást jogosult regisztrálni a 2.1.1. pont szerint a Weboldalra.

2.4 A Játékos köteles az adott tárgyhavi Játék végét követő 30 (harminc) naptári napig a vásárlást igazoló pénztárblokkot sértetlen és jól olvasható állapotban megőrizni, és azt a Szervező ez irányú kérése esetén a Szervezőnek vagy Lebonyolítónak bemutatni, amely a nyeremény átvételének előfeltétele.

2.5 Amennyiben a vásárlás tényét igazoló bizonylaton található azonosító szám elmosódott vagy egyéb módon sérült, és ezáltal a Játékban történő részvételhez szükséges bármely információ nem olvasható, a Szervező jogosult a Játékos Pályázatát a Játékból kizárni. Bármilyen módon hamisított vagy manipulált pénztárblokkok érvénytelenek és nem vesznek részt a Játékban. A Játékban részt vevő pénztárblokkok érvényességével, valamint a Játékszabályzat jelen pontjában nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban felmerülő bármely vita esetén a Szervező döntése az irányadó. A Szervező a pénztárblokkok tulajdonjogával összefüggésben felmerülő vitákkal kapcsolatban kizárja a felelősségét. A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából azt, aki bármely a Szervező által szervezett promócióban csalást/hamisítást követ el.

2.6 A Játékosok a Regisztráció során megadott adataik útján kerülnek azonosításra, így az adatok esetleges változásaiból eredő, a Szervező érdekkörén kívül eső, technikai problémákért Szervezőt, illetve annak partnereit semmilyen felelősség nem terheli.

2.7 A Játékszabályzatnak megfelelő, de nem valós azonosítót számok érvénytelenek, és azok nem kerülnek figyelembe vételre a Játékban.

2.8 Azok a Pályázatok, amelyek a Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a Játékból automatikusan kizárásra, míg az érvényes Pályázatok számítógépes rögzítésre kerülnek.

2.9 Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból. A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja. Szervező kizárólag azokat a Pályázatokat tekinti érvényesnek, amelyeket a Játékosok saját adataik megadásával küldenek be a Játékba.

2.10 A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék technikai infrastruktúrájának tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, a hálózati leterheltség, a hálózati torlódás, a lefedettség, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező és partnerei az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizárnak.

2.11 A Játékból ki vannak zárva a Szervező, a vele jogviszonyban álló Vállalkozók, azok munkatársai, valamint a Játék szervezésében részt vevő egyéb harmadik személyek dolgozói és mindezen személyek Ptk. 8:1.§ (1) bek.1.pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. Kivételt képez az a dolgozó, aki a nyugták beküldését az üzlet vásárlói nevében végzi. Ez esetben a beküldött bizonylatra fel kell vezetni az eredeti vásárló nevét, és elérhetőségét a későbbi beazonosítás érdekében.

2.12 A Játékból – a Szervező megítélése alapján – kizárásra kerülhetnek azok a Játékosok, akik a Játék szellemével ellentétesen nem valós adatokkal vesznek részt a Játékban, illetve hamis, vagy hamisított eszközt használnak fel a játékban abból a célból, hogy tisztességtelenül növeljék a saját nyerési esélyeiket. A jelen pontban meghatározott, tisztességtelen magatartást tanúsító résztvevők vagy játékosok kötelesek megtéríteni minden olyan kárt, amelyet a Játékkal összefüggésben a Szervezőnek és/vagy annak partnerei oldalán okoztak.

 

  1. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

3.1. A Nyereményjáték 2023.03.01 naptól folyamatos. Sorsolás: minden hónap első hétfőjén. A Szervező jogosult a Játékot a Játékosok www.nyeroboltok.hu weboldalon történt ez irányú értesítését követően bármikor, indokolás nélkül felfüggeszteni, visszavonni.

3.2. A Játékban való részvételhez szükséges 2.1.1. pont szerinti regisztrációkra a Játék esetleges felfüggesztéséig, visszavonásáig folyamatosan van lehetőség.

  1. A JÁTÉK MENETE

4.1. Az a Játékos, aki a Játék időtartama alatt a 2.1.1. pont alapján vásárlását a regisztráció során kapott azonosító felhasználásával regisztrálta, jogosulttá válik a Szervező által adott hónapban meghatározott ajándékra.

4.2. Szervező a Játék időtartama alatt minden hónap első hétfője előtti nap 24.00. órájáig érvényesen beküldött Pályázatok közül az azt követő hónap első hétfőjének 16.00 órájáig, a véletlenszerűség elvének eleget tevő gépi sorsolással díjakat sorsol ki. 

  1. NYEREMÉNYEK, NYERTESEK ÉRTESÍTÉSE, NYEREMÉNYEK ÁTADÁSA

5.1.

5.1.1. Amennyiben a sorsolással ajándékra jogosult Játékos az értesítését követő 30 munkanapon belül a Játékban való részvételre és a nyeremény átvételére jogosító, a sorsolásban nyertes vásárlást igazoló, alakilag kifogástalan pénztárblokkot nem tudja bemutatni, vagy a nyereményéért a megadott feltételek szerint nem jelentkezik, úgy elveszíti jogosultságát a nyereményre, és azt a továbbiakban nem követelheti.

5.1.2. Egy Játékos a havi Promóció ideje alatt 1 db ajándékra lehet jogosult.

5.2 Nyeremények

A promóció havi ajándékait a www.nyeroboltok.hu főoldalán tesszük közzé.

A Nyerteseknek a sorsolást követően a jelentkezés sorrendjében van lehetőségük kiválasztani a nyereményeket.

5.2.1

A Felajánlóra vonatkozó rendelkezések. A Felajánló a promóció megkezdése előtt köteles az előzetesen meghatározott összegű és számú nyereményt, a szervezőnek átadni! Amennyiben a Nyeremények átadása meghiúsul a Felajánló hibájából, úgy a Felajánlót a felajánlott nyeremény összegéig kötbér terheli, amelyből a szervező a nyerteseket kártalanítja.

5.3 Amennyiben a nyertes Játékos Pályázata a jelen Játékszabályzatban meghatározott bármely okból kizárásra kerül, vagy a nyeremény kézbesítésére azért nem kerül sor, mert a nyertes Játékos az 5.5. és 5.6 pontokban meghatározott együttműködési kötelezettségének nem tesz eleget, nem jogosult a nyeremény átvételére.

 

5.4 A Nyeremények másra át nem ruházhatók.

 

5.5 A Szervező a nyeremények nyerteseit legkésőbb az adott sorsolást követő 5 (öt) munkanapon belül értesíti a Regisztráció során megadott e-mail címen (“Értesítés”). A nyertes Játékos ezután a www.nyeroboltok.hu oldalon tudja megjelölni a választott ajándékot, itt tudja megadni azt a magyarországi címet, amelyre a nyeremény kézbesítését kéri.

Amennyiben a Szervező a nyertes Játékost a Regisztráció során megadott adatok valótlansága, hiányossága/hibája miatt, vagy egyéb okból nem tudja értesíteni a fenti időtartamon belül, vagy a Játékos az értesítésre nem reagál, úgy ezen körülmény a Szervező és partnerei terhére nem értékelhető, és a Szervező jogosult a nyereményt átadását megtagadni.

5.6 A nyertesek névsorát és elérhetőségeit a Szervező a sorsolást követő legkésőbb 32. napig a Nyereményt felajánló Partnernek átadja. A Nyeremények átadása, számlázása, kézbesítése minden esetben a Felajánló felelőssége. A nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átvételére a futárszolgálat érvényes Általános Szerződési Feltételeiben, Küldeményforgalmi Üzletszabályzatában, valamint a postai szolgáltatásokról szóló 2012. évi CLIX. törvényben foglaltak szerint sor kerüljön. Ha a Játékos jelen pontban írt együttműködési kötelezettségének nem tesz eleget, és így a nyeremény átadása a nyertes részére meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező vagy partnerei terhére nem értékelhető. Amennyiben a nyeremény visszaérkezik a Felajánlóhoz (nem kereste, ismeretlen cím, elégtelen cím vagy egyéb megjelöléssel), a nyeremény átvételére további 5 (öt) munkanapon belül személyesen van lehetőség a Felajánló székhelyén.

5.7 A nyeremények kézbesítése során a kiszállító futár, postai kézbesítő illetve megőrző postahely nem jogosult pénzt kérni a csomag átvételéért. Amennyiben erre mégis sor kerül, Szervező felhívja a nyertes Játékos figyelmét, hogy a csomagot ne vegye át és jelentse ezt a szervezőnek.

5.8 Amennyiben a nyeremény a kiszállítás során megsérül, Szervező felhívja a nyertes Játékos figyelmét, hogy a csomagot ne vegye át, hanem a futárral, postai kézbesítővel vetessen fel erről jegyzőkönyvet a helyszínen és a csomagot küldje vissza a Szervező részére az ügy kivizsgálása érdekében. A csomag átvételét követően vagy jegyzőkönyv hiányában Szervező a nyereményre vonatkozóan reklamációt nem fogad el.

5.9 A Szervező kizárja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet kézbesíteni vagy átadni, mert a Pályázatán feltüntetett személyes adatok nem valósak, hiányosak vagy tévesek, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt és a Lebonyolítót semmilyen felelősség nem terheli.

  1. ADÓZÁS

A Nyereményekhez tartozó esetleges adó fizetési kötelezettséget az ajándék felajánlója viseli. Szervező feladata a nyereményjáték promóciók megszervezése, a nyertesek kisorsolása, és tájékoztatása.

  1. INFORMÁCIÓ A JÁTÉKRÓL

7.1. A Játékról részletes információk a www.nyeroboltok.hu oldalon találhatók.

7.2. A résztvevők a Játékkal és a nyereményekkel kapcsolatos további információért, illetve kérdéseikkel, panaszaikkal a hello@nyeroboltok.hu e-mail címen tudják a Szervezővel a kapcsolatot felvenni.

7.3. A Játék honlapja a következő böngészőtípusokra lett optimalizálva: Chrome 33, Firefox 27, Internet Explorer 8 és frissebb változatai.

  1. ADATVÉDELEM, SZEMÉLYHEZ FŰZŐDŐ JOGOK

8.1 Az e Játékban történő részvétellel kapcsolatos adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a Játékban részt vesznek, tudomásul veszik a www.nyeroboltok.hu adatkezelési szabályait.

8.1.1 a Szervező, mint adatkezelő, és mint adatfeldolgozó a megadott személyes adataikat a Játékkal összefüggésben, a Játék időtartama alatt kapcsolattartás és adminisztráció céljából kezelje, illetve feldolgozza;

8.1.2 nyertesség esetén nevüket és lakcímüket (kizárólag a település megjelölésével) a Szervező és/vagy partnerei minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza (különösen a Weboldalon feltüntesse);

8.1.3 megadott személyes adataikat – amennyiben a Weboldalon az adott mező kipipálásával ehhez hozzájárultak – a Szervező és partnerei, mint reklámügynökség, a Szervező marketing-kapcsolattartás (Szervező és partnerei termékeinek és szolgáltatásainak ajánlása, hirdetéseinek továbbítása, piackutatás) érdekében célhoz kötötten kezelje és felhasználja)

8.1.4 Játékosokról és a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel is készüljön, amelyet a Szervező és/vagy partnerei a Szervező partnerei termékeinek és szolgáltatásainak ajánlásában illetve hirdetéseiben minden további külön hozzájárulás és ellenszolgáltatás nélkül akár egészében, akár részleteiben felhasználja a személyiségi jogok maradéktalan betartása mellett.

8.1.5 részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a Játékszabályzat minden rendelkezését.

A megadott adatok kezelője a szervező Kiss Tamás mint adatkezelő, adatfeldolgozó.

8.2 Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az alábbi címen: hello@nyeroboltok.hu

8.3 A Játékos bármikor dönthet úgy, hogy a továbbiakban ne keresse meg őt a Szervező vagy annak megbízottja a 8.1.3. pontban említett módokon, amelyet megtehet a Játékos egy lemondó nyilatkozat alábbi címekre történő megküldésével (a pontos személyes adatait feltüntetve): hello@nyeroboltok.hu

8.4 A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játékból való kizáráshoz vezet, ha a Játék lebonyolításához szükséges adatok törlését a nyeremény átadása előtt kérelmezi (kivéve, ha csak a direkt marketing célú adatkezeléshez adott hozzájárulását vonja vissza a játékos). Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben a Játék időtartama alatt kizárólag a direkt marketing célú megkereséshez adott hozzájárulását vonja vissza, a Szervező a Játék szervezéséhez, illetve lebonyolításához szükséges célból, és az ahhoz szükséges ideig a megadott személyes adatait továbbra is kezelheti.

 

  1. VEGYES RENDELKEZÉSEK

9.1 A Pályázatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, téves vagy nem valós adat feltüntetése stb.), a Nyeremények kézbesítésének elmaradásáért vagy késedelméért, ill. a kézbesítés során keletkezett károkért sem a Szervező, sem annak partnerei semmilyen felelősséget nem vállalnak.

9.2 A Szervező a Nyeremények tekintetében minőségi felelősséget nem vállal, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával, illetve forgalmazójával szemben érvényesítheti. Amennyiben a nyertes a futárszolgálattal/postai úton megküldött nyereményét nem veszi át, azt a továbbiakban a Szervezőtől nem követelheti.

Szervező, illetve Lebonyolító kizárja a felelősségét minden, a www.nyeroboltok.hu oldalon, regisztráció során megadott adatokért.

9.3 Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, tömegesen generált e-mail címek létrehozását, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból.

9.4 Ha a játékos adatfeltöltés vagy regisztráció közben bezárja a böngésző ablakot vagy, ha a kapcsolat (bármely okból) megszakad a kiszolgáló webhelyével, abban az esetben az adatok elvesztéséért a Szervező, illetve partnerei semmilyen felelősséget nem vállalnak.

9.5 A Játékhoz kapcsolódó adatbázis módosítása kizárólag a hello@nyeroboltok.hu email címre küldött igény után lehetséges.

9.6 A jelen Játékra és Játékszabályzatra kizárólag a magyar jog irányadó. Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályzatot indokolt esetben bármikor megváltoztathassa a résztvevők megfelelő tájékoztatása mellett.

 

Debrecen, 2023.03.01

 

La Belle Marketing Kft

Szervező

Hotelutalvány felhasználási feltételek

HOTEL UTALVÁNY FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI
A “Nyerő boltok” Hotel Utalvány egy 5000 Ft, azaz ötezer forint névértékben kiállított, és 5000 Ft kedvezményre jogosító ajándékutalvány. A utalvány a Nyerő boltok Program szállásadó partnereinél váltható be az alábbi feltételek teljesülése esetén.

· Az utalvány a rajta feltüntetett időpontig felhasználható

· Az utalvány egy minimum 50.000 Ft foglalás fölött váltaható be

· 1 foglaláshoz 1 utalvány használható fel

· Az utalvány a kiemelt ünnepi időszakok kivételével, a szállodai foglalások függvényében bármikor beváltható, egy azonnali kedvezményre

· Az utalvány beváltása más akciókkal (kuponos oldalak) nem összevonható, és kizárólag a szállásadó partnereink honlapján közzétett ajánlatokra érvényes

· Az utalvány készpénzre nem váltható

Utalvány Szabályzat

I., FOGALMI MEGHATÁROZÁSOK

– Hotel Utalvány: a jelen szabályzatnak megfelelő módon előállított, és a jelen szabályzat szerinti vásárlási kedvezményre jogosítja a tulajdonosát. Az utalványt a kibocsájtó, üzletpolitikai céllal hozza forgalomba, és kizárólag a www.nyeroboltok.hu oldalon regisztrált kiskereskedők jogosultak kiosztani. A Hotel utalványt a kiskereskedő NEM érékesítheti ellenérték fejében, viszont az átadását meghatározott értékhatár fölötti vásárláshoz kötheti. Pl 10.000 Ft vásárlás esetén adható 1 db 5000 Ft névértékű utalvány.

– kibocsátási érték: az az összeghatár, amilyen értékben a vásárló az Szállásadó partnernél az utalvány felhasználásával árut vásárolhat, vagy szolgáltatást vehet igénybe.

– felhasználási időszak: az az időszak, amíg a vásárlási utalvány tulajdonosa a vásárlási utalványt felhasználhatja.

– Kiskereskedő Partner: A Nyerő boltok program szerződött partnerei, akik az üzleteiket regisztrálták a www.nyeroboltok.hu oldalon.

– Szállásadó Partner: A Nyerő boltok program szerződött szállásadó partnerei.

– kibocsátó : nyeroboltok.hu

– az utalvány tulajdonosa: az a kibocsátón kívüli magánszemély, aki a Hotel utalvány tulajdonosa

II., A SZABÁLYZAT CÉLJA

1./ A jelen szabályzat célja, hogy meghatározza a Hotel utalvány kibocsátásának és felhasználásának módját.

2./ A szabályzat területi hatálya nem korlátozott.

3./ A szabályzat időbeli hatálya az első utalvány kibocsátásától kezdődik, és mindaddig tart, ameddig a kibocsátó ellenkező tartalmú döntést nem hoz.

4./ A szabályzatot a kibocsátó jogosult módosítani. A szabályzat módosítása azonban csak attól kezdve hatályos, ha azt a kibocsátó a jelen szabályzatban megjelölt módon közzétette

III., AZ UTALVÁNY KIBOCSÁTÁSA

1./ A Hotel utalványt a kibocsátó bocsátja ki.

2./ A Hotel utalványt nyomdai úton előállított, egyedi sorszámmal előálltott okirat.

3./ A Hotel utalványnak legalább az alábbiakat kell tartalmaznia:

a./ kibocsátó neve

b./ az utalványra vonatkozó utalás

c./ a kibocsátási érték

d./ a felhasználási időszak

e./ egyedi azonosítószám

4./ A Hotel utalvány a kibocsátó az általa meghatározott mennyiségben jogosult kibocsátani. Az utalvány egyedi azonosítóval van ellátva, és szigorú számadású bizonylatnak minősül.

5./ A Hotel utalvány felhasználása határidőhöz kötött (felhasználási időszak).

6./ A Hotel utalvány mintapéldányát a jelen szabályzat melléklete tartalmazza. A jelen szabályzat mellékletét képező mintapéldányaitól eltérő okirat nem minősül Hotel utalványnak.

7./ Hotel utalvány csak sérülésmentes utalvány lehet.

8./ A sérült, vagy hiányos Hotel utalvány nem használható fel.

9./ A kibocsátó a birtokában lévő Hotel utalványt bármikor megsemmisítheti.

10./ A Hotel utalvány nem minősül pénznek, illetve értékpapírnak.

11./ A Hotel utalvány hamisítása, sokszorosítása, többszöri beváltása bűncselekmény.

IV. AZ UTALVÁNY FELHASZNÁLÁSA

1./ A Hotel utalvány átruházható.

2./ A Hotel utalvány tulajdonosa jogosult a felhasználási időszakon belül a Hotel utalvány kibocsátási értékén árut vásárolni, illetve szolgáltatást igénybe venni a Nyerő boltok Program szállásadó partnereinek szállodáiban az alábbi feltételek teljesülése esetén.

Az utalvány a rajta feltüntetett időpontig felhasználható

· Az utalvány egy minimum 2 főre szóló 2 éjszakás foglalás esetén váltható be

· 1 foglaláshoz 1 utalvány használható fel

· Az utalvány a kiemelt ünnepi időszakok kivételével, a szállodai foglalások függvényében bármikor beváltható, egy azonnali kedvezményre

· Az utalvány beváltása más akciókkal (kuponos oldalak) nem összevonható, és kizárólag a szállásadó partnereink honlapján közzétett ajánlatokra érvényes

· Az utalvány készpénzre nem váltható

3./ A Hotel utalvány tulajdonosának azt regisztrált felhasználót kell tekinteni, aki a nyeroboltok.hu meghirdetett nyereményjátékaiban közjegyző által kisorsolásra kerül.

4./ A vásárlási utalvány felhasználása azzal valósul meg, hogy a vásárlási utalványt a vásárló az üzletnek átadja. Webáruházak esetében minden alkalommal tájékozódjon a beváltás menetéről, a webáruház partnerünknél.

5./ Az áruvásárlásra illetve a szolgáltatás igénybevételére egyebekben ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a pénz felhasználásával történő vásárlás vagy szolgáltatás igénybe vétele esetén.

6./ A vásárlási utalvány kibocsátási értékénél kisebb értékű áru megvásárlása vagy szolgáltatás igénybe vétele esetén az érték és a kibocsátási érték közötti különbség készpénzben nem téríthető vissza a vásárlónak, és az utalvány készpénzre nem váltható át!

V., A KÖZLEMÉNYEK KÖZZÉTÉTELE

1./ A kibocsátó a jelen szabályzatot, annak módosítását, az üzletek megjelölését, valamint vásárlási utalványokkal összefüggő információkat a saját WEB lapján köteles közzétenni.

1. sz. melléklet

Hotel Utalvány Minta

Nyerő boltok - hotelutalványok

Cookie szabályzat

Az adataid védelme érdekében ez fontos

A weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.

CTA (link): Adatvédelmi tájékoztató

Ez a Cookie-szabályzat magyarázza el, hogy mik a sütik és hogyan használjuk őket. Olvassa el, hogy megértse, hogy mik a sütik, hogyan használjuk őket, milyen típusú sütiket használunk, a cookie-k segítségével gyűjtött információkat, és hogyan használják ezeket az információkat, és hogyan lehet szabályozni a sütik beállításait. Az Ön személyes adatainak felhasználásával, tárolásával és biztonságával kapcsolatos további információkért tekintse meg az Adatvédelmi irányelveket.

Webhelyünkön bármikor megváltoztathatja vagy visszavonhatja beleegyezését a Cookie-nyilatkozatba.

Még több információt talál az Adatvédelmi irányelvünkben rólunk és adatvédelmünkről, hogy kik vagyunk, hogyan veheti fel velünk a kapcsolatot és hogyan dolgozunk fel személyes adatokat.

Az Ön hozzájárulása a következő domainekre vonatkozik: www.nyeroboltok.hu

Röviden összefoglalva

Ez a weboldal Sütik segítségével javítja az Ön felhasználói-élményét, miközben Ön a weblapon navigál. Ezekből a Sütikből a szükség szerint besoroltak az Ön böngészőjében tárolódnak, mivel nélkülözhetetlenek a weboldal alapvető funkcióinak működéséhez. Ezenkívül harmadik féltől származó Sütiket is használunk, amelyek segítenek nekünk elemezni és megérteni, hogyan használják látogatóink ezt a weboldalt. Ezeket a Sütiket csak az Ön hozzájárulásával tárolja a böngészője. Önnek lehetősége van ezeknek a Sütiknek a letiltására is. Ezeknek a letiltása azonban hatással lehet a böngészési élményre.

Mik azok a Cookie-k?

A Cookie-k vagy Sütik kis méretű szöveges fájlok, amelyeket apró információk tárolására használnak. A Vookie-k akkor kerülnek tárolásra az Ön eszközén, amikor a webhely betöltődik a böngészőjébe. Ezek a cookie-k segítenek bennünket abban, hogy a weboldal megfelelően működjön, biztonságosabbá tegyük a weboldalt, jobb felhasználói élményt nyújtsunk, és megértsük a webhely teljesítményét, valamint elemezhessük, mi működik és hol kell javítani.

Hogyan használjuk a Cookie-kat?

Ahogy az online szolgáltatások nagy része, weboldalunk is számos célra használja az első és harmadik féltől származó sütiket. Az első féltől származó sütik többnyire a webhely megfelelő működéséhez szükségesek, és nem gyűjtenek az Ön személyazonosításra alkalmas adatokat.

A weboldalakon használt harmadik féltől származó sütiket elsősorban arra használják, hogy megértsék a webhely teljesítményét, a weboldalunkkal való interakcióját, a szolgáltatásaink biztonságának megőrzését, az Ön számára releváns hirdetések nyújtását, a jobb felhasználói élmény biztosítását és elősegíti a jövőbeni interakciókat a weboldalunkkal.

Milyen típusú Sütiket használunk?

Alapvető fontosságú: Egyes sütik elengedhetetlenek ahhoz, hogy megtapasztalhassa webhelyünk teljes funkcionalitását. Lehetővé teszik a felhasználói munkamenetek fenntartását és a biztonsági fenyegetések megelőzését. Nem gyűjtenek és nem tárolnak semmilyen személyes információt. Például ezek a cookie-k lehetővé teszik, hogy bejelentkezzen a fiókjába, és termékeket adjon biztonságosan a kosarához és a pénztárhoz.

Statisztika: Ezek a cookie-k olyan információkat tárolnak, mint a webhely látogatóinak száma, az egyedi látogatók száma, a weboldal mely oldalai kerültek felkeresésre, a látogatás forrása stb. Ezek az adatok segítenek megérteni és elemezni a webhely teljesítményét és segítenek megérteni hol szorul fejlesztésre.

Marketing: Weboldalunk hirdetéseket jeleníthet meg. Ezeket a sütiket arra használjuk, hogy személyre szabhassuk az Ön számára megjelenített hirdetéseket, hogy azok Önnek relevánsak legyenek. Ezek a sütik segítenek nyomon követni ezen hirdetési kampányok hatékonyságát. Ezen kívül segíthetnek a honlap tartalmának személyre szabásában is.

A sütikben tárolt információkat a harmadik fél hirdetésszolgáltatói felhasználhatják arra is, hogy hirdetéseket jelenítsenek meg Önnek a böngésző más webhelyein is.

Funkcionális: Ezek a sütik segítenek bizonyos nem alapvető funkcióknak a weboldalunkon. Ezek a funkciók magukban foglalják a tartalom, például videók beágyazását vagy a tartalom megosztását a webhelyen a közösségi média platformjain.

Preferenciák: Ezek a cookie-k segítenek tárolni az Ön beállításait és böngészési beállításait, például a nyelvi beállításokat, hogy Ön jobb és hatékonyabb élményt élvezhessen a jövőbeni webhelylátogatások során.

Hogyan szabályozhatom a Cookie-beállításokat?

A különböző böngészők más-más módszereket biztosítanak a weboldalak által használt sütik blokkolásához és törléséhez. A böngésző beállításait megváltoztathatja a sütik letiltásához / törléséhez. Ha többet szeretne megtudni a sütik kezeléséről és törléséről, látogasson el a wikipedia.org, www.allaboutcookies.org oldalra.

Nem szükséges Sütik

Minden Cookie, ami nem alapvetően szükséges a honlap működéséhez és annak érdekében használtak, hogy személyes adatokat gyűjtsenek analitikákon, hirdetéseken, más beágyazott tartalmakon keresztül nem szükséges sütiknek számítanak.

Szükséges sütik

A szükséges Cookie-k nélkülözhetetlenek a webhely megfelelő működéséhez. Ez a kategória csak azokat a sütiket tartalmazza, amelyek biztosítják a weboldal alapvető funkcióit és biztonsági jellemzőit. Ezek a sütik nem tárolnak semmilyen személyes információt.